Id√©n eddig 84 ezer hat√°rs√©rtŇĎt fogtak el a magyar hat√≥s√°gok

Id√©n eddig 84 ezer hat√°rs√©rtŇĎt fogtak el a magyar hat√≥s√°gok, m√≠g tavaly, ugyanebben az idŇĎszakban 24 ezret – k√∂z√∂lte a minisztereln√∂k belbiztons√°gi fŇĎtan√°csad√≥ja kedden az M1 aktu√°lis csatorna reggeli mŇĪsor√°ban.

    Bakondi Gy√∂rgy azt mondta, ebben az idŇĎszakban t√∂bb mint 800 embercsemp√©szt fogtak el, m√≠g tavaly ez a sz√°m 300 k√∂r√ľl volt.
    “Teh√°t azt lehet mondani, hogy j√≥val t√∂bb mint h√°romszoros n√∂veked√©s van. A tavalyi idŇĎszakhoz viszony√≠tva v√°ltozott az √°llampolg√°rs√°gi √∂sszet√©tel, v√°ltozott a m√≥dszertan” – k√∂z√∂lte a fŇĎtan√°csad√≥.


    Kifejtette, hogy az eddigiekhez k√©pest nagyobb csoportokban √©rkeznek a mened√©kk√©rŇĎk: mostanra gyakoriv√° v√°lt, hogy 30-40 fŇĎs csoportokat fognak el a hat√°ron. Ugyanakkor az is mind gyakoribb, hogy a migr√°nsok r√°t√°madnak a magyar rendŇĎr√∂kre a ker√≠t√©s t√ļloldal√°r√≥l, amikor nem tudnak √°tjutni – h√≠vta fel a figyelmet.    


    Bakondi Gy√∂rgy kijelentette: a hat√°rt ŇĎrzŇĎ katon√°k √©s rendŇĎr√∂k √©bers√©g√©re, helyt√°ll√°s√°ra, idŇĎnk√©nt pedig hat√°rozott fell√©p√©s√©re nagy sz√ľks√©g van ahhoz, hogy a korm√°ny migr√°ci√≥s politik√°ja √©rv√©nyes√≠thetŇĎ legyen.

Hozzászólok
√Čp√ľlet bont√°s Budapest √©s k√∂rny√©ke
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments